Ushuaia Ediciones

Síguenos

Facebook Twitter YouTube Pinterest Newsletter

Les fràgils paraules

 


Ficha

 

Título: Les fràgils paraules
Autora: Júlia Costa
Colección: Poesia
127 páginas
Rústica con solapas
Tamaño: 13 x 19,5 cm
P.V.P.: 10,00 €
ISBN: 978-84-15523-99-4
P.V.P. EBOOK: 1,99 €
ISBN EBOOK: 978-84-16496-00-6


Descargas

Portada
Cubiertas
Dossier de prensa


Les fràgils paraules
Júlia Costa

 

Comprar
Comprar internacional Kindle

 

SINOPSIS


En aquest llibre de poemes Júlia Costa n’aplega de molt diversos pel que fa a estructura, des de la poesia lliure a la cançó tradicional, l’haiku o el sonet.

Una de les temàtiques més presents en el recull és el pas del temps i els canvis que aquest pas provoca, així com els nous paisatges humans que els canvis socials ens fan cada dia més evidents, tot i que també hi podem trobar evocacions oníriques intemporals.

Al final del llibre s’han inclòs alguns poemes dedicats al cicle nadalenc amb els quals l’autora ha felicitat aquestes festes a parents i amics durant els darrers anys.

 

AUTORAJúlia CostaJúlia Costa

(Barcelona, 1948) és mestra i llicenciada en Humanitats. Ha publicat llibres de poesia i narrativa per a joves i adults i ha rebut diferents premis literaris. Manté uns quants blogs culturals a la xarxa el més seguit dels quals és La Panxa del Bou (http://lapanxadelbou.blogspot.com.es/).

 

 


BOOK TRAILER 

© 2011-2017 Ushuaia Ediciones | www.ushuaiaediciones.es | info@ushuaiaediciones.es | 977 881 719 |  Aviso legal  | Política de privacidad  |  Todos los derechos reservados.